Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο Bill Gates υπερασπίζεται Bing και Windows 8


Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρόεδρος της Microsoft λέει ότι η Bing και τα Windows 8 είναι πολύ καλά προϊόντα. Μιλά επίσης για τον Steve Jobs τα προϊόντα της apple και πολλά άλλα..
O πρόεδρος της Microsoft Bill Gates είπε στους χρήστες Reddit σήμερα ότι η Bing είναι ένα "καλύτερο προϊόν" από την Google και ότι τα Windows 8 αποτελούν μια «τεράστια πρόοδο».
Ένας Redditor ρώτησε τον CEO της Microsoft, "χρησιμοποιείτε εσείς πραγματικά την Bing; δηλαδή σοβαρά τώρα ...". Ο Gates αναφέρεται στην εφαρμογή  “Bing it on” για να αποδείξει ότι παράγει αποτελέσματα πιο γρήγορα από αναζήτηση στο Google: ".. Σοβαρά η Bing είναι το καλύτερο προϊόν αυτή τη στιγμή. Δοκιμάστε την πρόκληση, είμαι προκατειλημμένος, αλλά το έργο που έγινε για να βελτιωθεί η Bing ήταν καταπληκτικό."
O Gates υποστήριξε και πάλι τα προϊόντα του, όταν ρωτήθηκε αν τα Windows 8 έχουν αποτύχει. Εκείνος απάντησε ότι τα Windows 8 είναι «μια τεράστια πρόοδος για τα Windows που οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο καθώς καλύτερες εφαρμογές και  βελτιωμένο υλικό θα βγαίνουν στην αγορά».

Όταν ένας Redditor ρώτησε: "Windows 7 ή Windows 8; Να είστε ειλικρινείς Bill," o Gates απλά απάντησε, "Το υψηλότερο είναι και καλύτερο"

Δεν είπε αν είχε στην κατοχή ποτέ έναν υπολογιστή Mac, αλλά είπε ότι έχει δοκιμάσει όλα τα προϊόντα της Apple "κατά καιρούς" και σχολίασε τη σχέση του με τον προηγούμενο CEO της Apple Steve Jobs :
"Υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός.  Μεγαλύτερο κοινό έργο μας ήταν το Mac όπου η Microsoft είχε περισσότερους ανθρώπους για το έργο από ότι η Apple καθώς γράψαμε πολλές εφαρμογές. Έβλεπα τον Steve τακτικά κατά τη διάρκεια των ετών,και πέρασα ένα απόγευμα μαζί του λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή με αυτό τον τραγικό τρόπο ..."


http://news.cnet.com/8301-1023_3-57568741-93/bill-gates-defends-bing-and-windows-8/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου