Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Τι σημαίνει το καινούργιο «δικαίωμα στη λήθη» για την Ευρώπη

Μπορείς πραγματικά να ξεχαστείς από το Διαδίκτυο; Έτσι πιστεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και πρόσφατα διέταξε την Google, την Bing και την Yahoo να το κάνουν πραγματικότητα. Η απόφαση του δικαστηρίου θα μπορούσε ουσιαστικά να αναδημιουργήσει τις μηχανές αναζήτησης, να έχει επιπτώσεις στη δημοσιογραφία και να οδηγήσει σε κάθε είδους ζητήματα που σχετίζονται με τη λογοκρισία, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και το δικαίωμα του κοινού να γνωρίζει.

Η Dell στοχεύει το νεανικό κοινό με laptops 360 μοιρών και λεπτά, ελαφρά All-in-One PCs


Dell Computex 2014Η Dell χρειάζεται μια αλλαγή εικόνας, σύμφωνα με τον Jonathan Guttell, διευθυντής της Global Consumer Messaging του πλέον ιδιωτικού κατασκευαστή υπολογιστών. «Η απόφαση για την αγορά υπολογιστών από οικογένειες βασίζεται κατά το 70% στους εφήβους ή τους φοιτητές. Η ιδέα που έχουν για την Dell είναι ότι φτιάχνουν τους υπολογιστές που χρησιμοποιούν στο σχολείο ή οι γονείς τους στην δουλειά,» είπε. «Δεν είμαστε διασκεδαστικοί.» Τα νέα υβρίδια, all-in-ones και tablets που ανακοίνωσε η Dell την Δευτέρα στο Computex, που διεξάγει στην Ταϊπέι, δίνουν το έναυσμα για την προσπάθεια της εταιρίας να ενθουσιάσει το νεανικό κοινό για την μάρκα της.

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Συνεργασία SAP – Microsoft με βάση το Azure

Η μακρόχρονη συνεργασία της Microsoft και της SAP ενισχύεται με την επικείμενη πιστοποίηση των ERP και άλλων προγραμμάτων της  SAP για την cloud Πλατφόρμα της Microsoft, το Azure. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, η  Microsoft και η SAP θα υποστηρίζουν  το SAP Business Suite, το SAP Business All-in-One, την SAP Mobile Platform, την SAP Adaptive Server Enterprise (SAPASE) και την έκδοση για προγραμματιστές της πλατφόρμας Hana στο Azure.

Format υπολογιστή από USB

Για να κάνετε format και εγκατάσταση των Windows 7 θα χρειαστείτε το DVD της εγκατάστασης, είτε τα αρχεία εγκατάστασης σε USB. Αν δεν σας έδωσαν ένα DVD των Windows μαζί με τον υπολογιστή όταν τον αγοράσατε, είτε το χάσατε ή καταστράφηκε, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα Windows 7 σε DVD και USB μέσα σε λίγα λεπτά, νόμιμα και δωρεάν. Προσοχή όμως απευθύνεται σε χρήστες που έχουν ήδη έναν κωδικό των windows (π.χ. σε αυτοκόλλητο κάτω από τον υπολογιστή τους) και χρειάζονται το DVD των Windows 7 για format και επανεγκατάσταση. Στην συνέχεια πρέπει να γίνει ρύθμιση του Bios  ώστε να γίνει εκκίνηση από το USB των Windows. Παρακάτω θα δούμε τα βήματα πιο αναλυτικά.