Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Έπιπλα.. φορτιστές από την ΙΚΕΑ

Ο Σουηδικός κολοσσός επίπλων IKEA ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Qi wireless προετοιμάζοντας μία έκπληξη για αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν το smartphone τους.

Το παιδί αυτής της συνεργασίας είναι η σειρά "Home smart" τραπεζιών, γραφείων, κομοδίνων και επιτραπέζιων φωτιστικών με την δυνατότητα να φορτίζουν τις μπαταρίες των ηλεκτρικών σας συσκευών ασύρματα.


Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015

Προστατέψετε τα μάτια σας από τον υπολογιστή


Η παρατεταμένη χρήση του υπολογιστή όλη την μέρα δεν είναι και το πιο υγιεινό για τα μάτια σας. Όλα αυτά τα έντονα χρωματιστά pixels που συγκρούονται με τον γύρω φωτισμό είναι μια συνταγή για την κούραση και πίεση των ματιών σας.

Μπορείτε, φυσικά, να εφαρμόσετε τον κανόνα 20-20-20, κοιτάζοντας δηλαδή μακριά από την οθόνη κάθε 20 λεπτά για 20 δευτερόλεπτα και εστιάζοντας σε ένα σταθερό σημείο 20 πόδια ( 6 μέτρα ) μακριά. Αλλά, μπορείτε επίσης να κάνετε μερικές γρήγορες φυσικές προσαρμογές στις ρυθμίσεις της οθόνης και του υπολογιστή σας.

Έχουν παραβιαστεί τα email σας;

Για αρκετό καιρό, και πολύ συχνά, υπήρχαν ανακοινώσεις για ακόμα μία ιστοσελίδα ή υπηρεσία παραβιάστηκε και κωδικούς πρόσβασης που έχουν κλαπεί. Εκατομμύρια λογαριασμοί έχουν τεθεί σε κίνδυνο τα τελευταία χρόνια, και δεν είναι πάντα εύκολο να μάθετε αν συμπεριλαμβάνονται και οι δικοί σας σε αυτούς.