Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΕΣΠΑ 2007-2013 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα" 2007-2013


Σε προδημοσίευση βρίσκεται  η νέα δράση του ΕΣΠΑ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», που εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα". Το πρόγραμμα στοχεύει στην   διαφοροποίηση και στον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με την επιχειρηματική αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού αλλά και στην ανάδειξη και τουριστική αξιοποίηση του φυσικού και πολιτισμικού αποθέματος της χώρας.

Το πρόγραμμα επιδοτεί έως και 40% δαπάνες για προμήθεια συστημάτων και εξοπλισμού, για εξυπηρέτηση κτιριακών αναγκών, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες προώθησης και προβολής.


Η συνολική χρηματοδότηση που είναι διαθέσιμη ανέρχεται στα 20.000.000,00€ ενώ τα υπό υποβολή επιχειρηματικά σχέδια ξεκινούν από 15.000,00€ και μπορούν να φτάσουν τα 400.000,00€.

Η Verus+ θα είναι σε θέση να εξετάσει την υποβολή του φακέλου της επιχείρησης σας αμέσως μετά την επίσημη προκήρυξη της νέας δράσης. Για την προαξιολόγηση χρειάζετε να μας προσκομίσετε αντίγραφα των Ε3, Ε5 (ανάλογα με τη μορφή της επιχείρησης), Φ01 (μόνο για τις Α.Ε), Ε7(αν υπάρχουν) και ισολογισμούς με αποτελέσματα χρήσης (μόνο για επιχειρήσεις που είναι υποχρεωμένες να συντάσσουν) των τριών τελευταίων ετών.


Για τους όρους του προγράμματος μπορείτε να ενημερωθείτε γρήγορα και εύκολα από τα στελέχη της Verus+.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου