Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Windows 10 σε 10

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Windows 10 σε 10 βήματα

1. Είσαστε ήδη ειδικοί
Τα Windows 10 είναι τόσο γνώριμα και εύχρηστα που θα αισθανθείτε ειδικοί. Το μενού έναρξης έχει επιστρέψει σε διευρυμένη μορφή και ακόμα θα επαναφέρουμε τις καρφιτσωμένες εφαρμογές και τα αγαπημένα σας έτσι ώστε να είναι έτοιμα για εσάς.

Η εκκίνηση και η επαναφορά τους είναι ταχεία, διαθέτουν καλύτερη ενσωματωμένη ασφάλεια για να είστε ασφαλείς και είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν με το λογισμικό και το υλικό που ήδη έχετε.



2. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη τα Windows 10

Το πρόγραμμα Windows Insider είναι μια παγκόσμια κοινότητα φίλων που αγαπούν τα Windows και θέλουν να συμβάλλουν στο να γίνουν καλύτερα. Τα μέλη της βλέπουν το λειτουργικό σύστημα στα πρωταρχικά του βήματα και συμβάλλουν στη σχηματοποίησή του. Η ανταπόκρισή τους έχει συμβάλλει στο να γίνουν τα καλύτερα Windows όλων των εποχών.



3. Το web λειτουργεί με τον τρόπο που εσείς θέλετε
Τα Windows 10 διαθέτουν ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα περιήγησης, το Microsoft Edge, που έχει σχεδιαστεί για να απολαμβάνετε καλύτερη εμπειρία στο web.
Η πολλαπλή δραστηριότητα σας βοηθά να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας γρηγορότερα
Κουμπώστε εύκολα μέχρι τέσσερις εφαρμογές και δείτε όλες τις ανοικτές εργασίες σε μια προβολή. Μπορείτε ακόμα και να δημιουργήσετε εικονικές επιφάνειες εργασίας όταν χρειάζεστε περισσότερο χώρο ή θέλετε να ομαδοποιήσετε τα αντικείμενα ανά έργο.



4. Windows store

Το νέο Windows Store είναι μια ενοποιημένη αγοραστική εμπειρία για όλες τις συσκευές με Windows 10. Περιηγηθείτε στο κατάστημα από οποιαδήποτε συσκευή και αγοράστε με ευκολία σπουδαίο ψηφιακό περιεχόμενο όπως εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
Διευκρινίζεται ότι οι εφαρμογές πωλούνται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να ποικίλλει.



5. Έξυπνη προβολή, όσων έχουν μεγαλύτερη σημασία
Εξατομικεύστε το μενού έναρξης καρφιτσώνοντας σχεδόν οτιδήποτε – όπως εφαρμογές, ανθρώπους και λίστες αναπαραγωγής – για εύκολη πρόσβαση στα πράγματα που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Τα πλακίδια επίδειξης σας επιτρέπουν να μεταπηδάτε απευθείας στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει, χωρίς να χρειάζεται προηγουμένως να έχετε ανοίξει την εφαρμογή.


6. Αλληλεπιδράστε με τη συσκευή σας με όποιον τρόπο θέλετε

Αφή, πληκτρολόγηση, γραφίδα: η επιλογή είναι δική σας έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ο,τιδήποτε σας εξυπηρετεί καλύτερα γι' αυτά που κάνετε.


7. Η καλύτερη οθόνη είναι πάντα εκείνη στην οποία βρίσκεστε

Τα Windows 10 επιτρέπουν στις εφαρμογές σας να δείχνουν και να λειτουργούν άψογα σε όλες τις λειτουργίες και σε όλες τις συσκευές. Στις συσκευές 2-σε-1, η οθόνη σας μπορεί να βελτιστοποιηθεί προκειμένου να λειτουργεί με αφή ή με πληκτρολόγιο και ποντίκι.


8. Το Xbox έρχεται στα Windows2

Αποκτήστε τις μεγαλύτερες παραγωγές του Xbox με τα καλύτερα του Xbox Live. Αρχίστε την εγγραφή του παιχνιδιού μέσα σε δευτερόλεπτα, ανταγωνιστείτε με παίκτες κονσόλας και μεταφέρετε με ροή παιχνίδια από την κονσόλα Xbox One στη δική σας συσκευή Windows 10 από οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας.Διευκρινίζεται ότι δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο στα υποστηριζόμενα παιχνίδια σε χώρες όπου υποστηρίζεται το Xbox Live, βλ. xbox.com/live/countries. Ένας περιορισμένος αριθμός παιχνιδιών διαθέσιμων το 2015 υποστηρίζουν παιχνίδια ανεξάρτητο από συσκευές.


9. Εκπληκτικές εφαρμογές στον στάνταρ εξοπλισμό
Τα Windows 10 διαθέτουν εξαιρετικές ενσωματωμένες εφαρμογές όπως Χάρτες, Φωτογραφίες, Αλληλογραφία και ημερολόγιο, Μουσική και Βίντεο. Και αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούν το OneDrive για την αντιγραφή ασφαλείας των πληροφοριών σας και τον απρόσκοπτο συγχρονισμό σε όλες τις συσκευές με Windows 10, έτσι ώστε να μη βρίσκεστε ποτέ μακριά από αυτά που χρειάζεστε.


10. Αναβάθμιση των Windows 7 & Windows 8.1Τα Windows 10 είναι μια δωρεάν αναβάθμιση για περιορισμένο χρονικό διάστημα, για κατάλληλες συσκευές Windows 7 και Windows 8.1 (συμπεριλαμβανομένων συσκευών που έχετε ήδη στην κατοχή σας). Σκοπός είναι οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές να πληρούν τις προϋποθέσεις, ωστόσο ισχύουν ορισμένες απαιτήσεις υλικού/λογισμικού και η διαθεσιμότητα των δυνατοτήτων ενδέχεται να ποικίλλει ανά συσκευή.

Η διαθεσιμότητα της αναβάθμισης των Windows 10 για συσκευές Windows Phone 8.1 μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον κατασκευαστή της συσκευής, τον προμηθευτή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας ή το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Οι συσκευές θα πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο Internet και το Windows Update πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις από τον πάροχο υπηρεσιών Internet. Απαιτούνται Windows 7 SP1 και Windows 8.1 Update. Εξαιρούνται ορισμένες εκδόσεις: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise και Windows RT/RT 8.1. Οι πελάτες με Active Software Assurance με μαζικές άδειες χρήστη έχουν το προνόμιο της αναβάθμισης προς εταιρικά προϊόντα των Windows 10 πέραν αυτής της προσφοράς.



Tip: Για πληροφορίες συμβατότητας και άλλες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση, επισκεφτείτε την τοποθεσία web του κατασκευαστή της συσκευής σας και τη σελίδα προδιαγραφών των Windows 10.

Κάντε εδώ κράτηση των Windows 10 και γνωρίστε τις νέες υπηρεσίες τις Microsoft.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου