Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Το νέο κέντρο εφαρμογών του Facebook!


Στη συνέντευξη Τύπου του Facebook που πραγματοποιήθηκε εχθές παρουσιάστηκε ,όπως το γνώριζαν ήδη όλοι καθώς η εταιρεία είχε "επιτρέψει" να διαρρεύσουν κάποιες πληροφορίες, το νέο Κέντρο Εφαρμογών (App Center) για κινητά smartphones.Η εταιρεία είχε ανακοινώσει ήδη τις περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσει το νέο κέντρο κατά τη διάρκεια μίας έκθεσης το Μάιο:  δηλαδή το ότι θα είναι ένα κεντρικό "κατάστημα" για την εύρεση οποιαδήποτε εφαρμογής σε ολόκληρο το Διαδίκτυο για τα iOS, Android, Mobile Web, κλπ. Ακόμη το"κέντρο"  θα σας κάνει προτάσεις βασιζόμενο στις αξιολογήσεις των χρηστών,τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι φίλοι σας αλλά και σύμφωνα με τις δικές επιλογές που είχατε από τη μακροχρόνια χρήση τουFacebook. Παράλληλα δεν θα έχει μόνο δωρεάν εφαρμογές αλλά και εφαρμογές που είναι επί πληρωμής.



Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Το App Κέντρο ξεκινά απόψε με πάνω από 600 "κοινωνικές εφαρμογές", συμπεριλαμβανομένων των Nike + GPS, Ubisoft Ghost Recon Commander, Stitcher Radio, Draw Somethng και Pinterest.

Κάθε άτομο θα έχει μια εξατομικευμένη εμπειρία στο Κέντρο εφαρμογών του FB, με συστάσεις που θα χρησιμοποιούν ως ανατροφοδότηση (feedback) τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι ίδιοι και οι φίλοι τους, με μια μεγάλη γκάμα από παιχνίδια και εφαρμογές που έχουν να κάνουν με τη μόδα, το φαγητό, το γυμναστήριο, τα ταξίδια και άλλες πολλές που σχετίζονται με το τρόπο ζωής του κάθε χρήστη (πόσο φακελωμένους μας έχουν..προσωπικό σχόλιο).

Θα βλέπετε μόνο υψηλής ποιότητας εφαρμογές στο  App Center , σύμφωνα με την αξιολόγηση που θα λαμβάνουν από τους χρήστες και από έναν δείκτη που θα αντικατοπτρίζει το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ χρήστη και εφαρμογής.

Το  App Center είναι διαθέσιμο στα κινητά μέσω των εφαρμογών του Facebook για τα iOS και τα Android, ή με την πρόσβαση στο Facebook.com από το κινητό.

Στατιστικά:
Περισσότερα από 230 εκατομμύρια άνθρωποι παίζουν παιχνίδια στο Facebook κάθε μήνα.
Περισσότερα από 130 παιχνίδια στο Facebook έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.
Περισσότερα από 4.500 εφαρμογές έχουν ξεκινήσει χρονοδιάγραμμα από το f8 το Σεπτέμβριο του 2011.
To Facebook οδήγησε τους ανθρώπους στο Apple App Store 83 εκατομμύρια φορές το Μάιο.
Το Facebook οδήγησε τους ανθρώπους σε iOS εφαρμογές 134 εκατομμύρια φορές το Μάιο (κάποιος που έχει ήδη την εφαρμογή και κατευθύνεται πίσω σε αυτήν από το Facebook.)
Από το Μάιο, επτά από τις 10 κορυφαίες εταιρείες σε εφαρμογές iOS και έξι από τις 10 καλύτερες  εταιρείες εφαρμογών Android έχουν ενσωματωθεί στο Facebook.


πηγή:http://techcrunch.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου