Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα επιλογή φωνητικής πληκτρολόγησης στο Google Docs


Νέα λειτουργία φωνητικής εντολής πρόσθεσε η Google στο Google Docs και μάλιστα λειτουργεί αρκετά καλά αρκεί να μάθεις να την χρησιμοποιείς και να διαθέτεις Chrome browser.



  Για να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική πληκτρολόγηση πρέπει  να την ενεργοποιήσετε πηγαίνοντας στην καρτέλα Εργαλεία στη γραμμή μενού.Το συγκεκριμένο εργαλείο ωστόσο έχει σχεδιαστεί για απλή εισαγωγή. Λέγοντας μια φράση φωναχτά πολύ ξεκάθαρα σε ένα ήσυχο δωμάτιο, οι αλγόριθμοι της Google θα καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της.

  Αναλογιστείτε το πόσο η φωνητική πληκτρολόγηση θα είναι μοναδικά χρήσιμη όταν πρόκειται για καταγραφή συνεδριάσεων ή στη συνεργασία με ανθρώπους από άλλες περιοχές. Λειτουργεί αρκετά καλά γι 'αυτό, χωρίς καμία αμφιβολία.Η Google συνεχίζει τις προσπάθειες τελειοποίησης αυτού του νέου εργαλείου και ίσως στο μέλλον τα πάντα να ελέγχονται μέσω φωνής.
  Τέλος, εκτός απο αυτή την εισαγωγή, η Google πρόσθεσε και λειτουργία αναζήτησης μέσα στην εφαρμογή, έτσι ώστε να μην φεύγεις από αυτήν κάθε φορά που επιθυμείς να βρεις εικόνες ή πληροφορίες για το κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου