Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μicrosoft Office 2016 : Πότε θα κυκλοφορήσει;
  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft το Οffice 2016 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Η εταιρεία διέθεσε τις εκδόσεις Office 2016 IT Pro και Developer Preview τον περασμένο Μάρτιο, ενώ αργότερα διέθεσε και μία έκδοση Preview στο κοινό τον περασμένο Μάϊο. Το διάστημα που μεσολάβησε, η Microsoft είχε την δυνατότητα να βελτιστοποιήσει το λογισμικό με βάση το feedback που είχε από τους χρήστες.
   Η μεγαλύτερη αλλαγή στην νέα σουίτα της Microsoft είναι η συνεργατικότητα (collaboration), με την Microsoft να προσφέρει την δυνατότητα σε χρήστες να εργάζονται πάνω στα ίδια έγγραφα και ταυτόχρονα (co-authoring), αυτό το πέτυχε κάνοντας κάποιες αλλαγές στο πως λειτουργεί το λογισμικό.Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα συγχρονισμού των αρχείων στο OneDrive, βελτιωμέη αναζήτηση στο Outlook και σκοτεινή ή πολύχρωμη εμφάνιση.
   Αν και ενδέχεται να χρειαστεί ένα ορισμένο διάστημα μέχρι οι χρήστες του Office να το συνηθίσουν, η Microsoft ευελπιστεί ότι θα το συνηθίσουν αρκετά γρήγορα. 
  Τέλος, όσον αφορά το κόστος του Office 2016 δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα ακόμα, ενδεχομένως, να απαιτεί συνδρομή όπως το Office 365, με δυνατότητες επέκτασης όπως το cloud storage μέσω του OneDrive, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει πληροφόρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου