Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Διαθέσιμη η Facebook Camera! Η νέα εφαρμογή φωτογραφιών του Facebook.


  Δεν έχουν περάσει δύο μήνες από την ανακοίνωση των σχεδίων της Facebook για την εξαγορά της εφαρμογής φωτογραφιών της εταιρίας Instagram για το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και η εταιρία κυκλοφόρησε μια εφαρμογή για iOS που μοιάζει και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως αυτή της Instagram.

  Ο λόγος για την εφαρμογή Facebook Camera που είναι πλέον διαθέσιμη δωρεάν στο App Store και βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες που προσέφερε η αρχική εφαρμογή φωτογραφιών του Facebook που υπήρχε στα iPhone και στις iPod συσκευές.



  Όπως και στο Instagram, οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες των φίλων σας εμφανίζονται σε ένα ενιαίο πλαίσιο. Μπορείτε επίσης από δω και στο εξής να ανεβάζετε ταυτόχρονα πολλές φωτογραφίες στο Facebook, σε αντίθεση με την παλιά εφαρμογή του Facebook που επέτρεπε να ανεβάσετε μόνο μία φωτογραφία τη φορά. Και όπως συμβαίνει στο Instagram, η εφαρμογή αυτή επιτρέπει την περικοπή, την περιστροφή και την εφαρμογή φίλτρων στις φωτογραφίες σας.

  Ακόμη όπως αναφέρει η περιγραφή της εφαρμογής στο App Store θα μπορείτε να παρακολουθείτε πιο γρήγορα από ποτέ τη δραστηριότητα των φίλων σας στο Facebook, όμως μόνο από τις φωτογραφίες τους. Με λίγα λόγια δηλαδή η Facebook Camera δίνει έμφαση στη φωτογραφική δραστηριότητα των φίλων σας και όχι στα status updates τους.


 
  Όπως αναφέραμε και παραπάνω η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και είναι συμβατή με iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4ης γενιάς), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3ης γενιάς) και iPad Wi-Fi + 4G. Προϋπόθεση η συσκευή να διαθέτει τουλάχιστον iOS 4.0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου