Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

SkyDrive


Το Windows Live SkyDrive (προηγουμένως γνωστό ως Windows Live Folders) είναι μέρος της οικογένειας προγραμμάτων και υπηρεσιών του Windows Live της Microsoft. Το SkyDrive μας επιτρέπει να αποθηκεύουμε αρχεία στο διαδίκτυο και να αποκτούμε πρόσβαση σε αυτά από οποιονδήποτε υπολογιστή. Η υπηρεσία προσφέρει χώρο 25 GB, με μέγιστο μέγεθος αρχείου 50 MB ανά αποστολή ενώ μόνο 5 αρχεία μπορούν να αποθηκευτούν κάθε φορά.
Με το skydrive μπορούμε να αποθηκεύσουμε για προσωπική χρήση ( π.χ backup ) αλλά και να μοιραστούμε με τους φίλους μας και μέσω social networks φωτογραφίες και αρχεία MSoffice. Μας επιτρέπει επίσης να έχουμε πρόσβαση στα αρχεία μας απο οποιοδήποτε υπολογιστή ( ακόμα και Μac ). Η νέα τεχνολογία στο κινητά τηλέφωνα ( smartphones ) μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ότι ακριβώς θα κάναμε μέσω του υπολογιστή με τη διαφορά ότι πλέον μπορούμε να το κάνουμε όπου και αν είμαστε!
Στο παρακάτω video μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για την υπηρεσία αλλά και να κάνετε εγγραφή στο: http://explore.live.com/windows-live-skydrive









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου