Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Open Coffee Thessaloniki XXVI





Φθινόπωρο και το Open Coffee Θεσσαλονίκης επιστρέφει με την 26η συνάντηση του και θερινή ακόμα διάθεση. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται θα μαζευτούν την τρίτη Τρίτη του Σεπτέμβρη (20/9) στις 19:30 στην “πλατεία” του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου (αν ο καιρός το επιτρέπει, διαφορετικά στο φουαγιέ) για να πούνε τα νέα τους, να θέσουν τους στόχους για τη νέα σεζόν, να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν την κοινότητα του OC και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις:


  • Creating Value: From start to exit in four years: ΟΣωκράτης Παπαφλωράτος co-founder τουTrustedPlaces.com μοιράζεται την εμπειρία του από την σύλληψη της ιδέας και την υλοποίηση της, μέχρι την εξαγορά από το Yell.com (Yellow Pages).
  • New StartUp: Συνδυάζοντας νέα μέσα με παραδοσιακές επιχειρήσεις: Ο Νίκος Δρανδάκης, co fοunder και CEO του Taxibeat, παρουσιάζει την υπηρεσία που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που μετακινούμαστε στην πόλη. Με την ευκαιρία της έναρξης της υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει την εφαρμογή και μοιράζεται τη μέχρι τώρα εμπειρία του από τη χρηματοδότηση από το Openfund.
  • True Story: Headquartered in Thessaloniki, selling globally: Ο Λάμπρος Ρόρρης, developer από τη BETA CAE, της εταιρείας πρότυπο στην παραγωγή λογισμικών συστημάτων CAE για την αυτοκινητοβιομηχανία, το διάστημα κ.α. τομείς, θα μοιραστεί τις εμπειρίες και τα διδάγματα από τη συμμετοχή σε ένα τόσο μεγάλο software developement project, παροτρύνοντας μας να κάνουμε το πρώτο μας βήμα στη δημιουργία καινοτόμων, εξωστρεφών εταιρειών με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Επιπλέον, για πρώτη φορά δοκιμάζεται να γίνει ένα μίνι Workshop μετά τις παρουσιάσεις, προσκαλώντας τον Γιάννη Τσιτσόπουλο από την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ να ”εξηγήσει” πως το πρόγραμμα “Νέα Kαινοτομική Επιχειρηματικότητα” του ΕΠΑΝ ΙΙ μπορεί να ενισχύσει μέσω επιχορήγησης έως και 60% την έναρξη ή/και ανάπτυξη μίας startup επιχείρησης. Ο Άγγελος Μαγκλής lead partner του MOBIP, του οποίου το ετήσιο meeting γίνεται φέτος στο Λονδίνο, ανακοινώνει ένα πανευρωπαϊκό διαγωνισμό επιχειρηματικών σχεδίων για Mobile Services και Apps.
Διαδικαστικά:
  • Το event ξεκινάει κατά στις 19.30, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα για νέες γνωριμίες κι ανταλλαγή απόψεων γύρω από κοινά θέματα ενδιαφέροντος νέων και δραστήριων ατόμων.
  • Οι παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 στην “πλατεία” του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου (αν βρέχει στο φουαγιέ). (δείτε χάρτη)
  • Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου