Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Προσεχώς: Νέες συσκευές Android.




Με τόσες νέες android συσκευές να παρουσιάζονται τις τελευταίες εβδομάδες είναι αρκετά εύκολο να ξεχάσουμε κάποια από αυτές για αυτό παρουσιάζουμε μια σύνοψη των συσκευών που ανακοινώθηκαν τελευταία.



Samsung Galaxy S4

Ίσως δούμε ένα νέο Samsung Exynos 5 Octa SoC στο 1.8GHz αντί για ακόμα ένα τετραπύρηνο Exynos επεξεργαστή σε υψηλή συχνότητα, ίσως και στο 1.9GHz. 2GB RAM μαζί και κάμερα ανάλυσης 13 megapixel. Οθόνη 4.99 ιντσών με full HD ανάλυση 1080p και φυσικά Android 4.1 με δυνατότητα αναβάθμισης σε Android 4.2. Φημολογείται ότι το GS4 θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και φυσικά τις τελευταίες τεχνολογίες NFC και WiFi.


LG Optimus G Pro 

Όπως είχε ανακοινώσει η κορεατική εταιρία, η νέα συσκευή διαθέτει οθόνη τεχνολογίας True HD IPS+ ενώ το μέγεθος της φτάνει τις 5,5 ίντσες με ανάλυση Full HD και πυκνότητα εικονοστοιχείων 400ppi.

Ο επεξεργαστής της Qualcomm, SnapDragon 600 με χρονισμό στα 1,7GHz φροντίζει να παρέχει την απαραίτητη επεξεργαστική ισχύ ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εργασίες, ενώ στις πολύ καλές επιδόσεις συμβάλουν και τα 2GB μνήμης RAM.

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32GB, με δυνατότητα επέκτασης microSD, ενώ η κάμερα των 13 megapixel με δυνατότητα εγγραφής Full HD βίντεο αλλά και λειτουργία image stabilization, εγγυάται πολύ καλή απόδοση στις λήψεις σας. Μάλιστα υπάρχει και εμπρόσθια κάμερα 2,1 megapixel, με την LG να δίνει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη λήψη και από τις δύο κάμερες. 


Sony Xperia Tablet Z

Η Sony κυκλοφόρησε δύο διαφημιστικά σποτ για την νέα android ταμπλέτα της, το Sony Xperia Z, όπου και μας παρουσιάζει μια σειρά από χαρακτηριστικά. Το νέο tablet της Sony διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών (1080p), τροφοδοτείται από επεξεργαστή quad core Snapdragon S4 Pro 1,5 GHz και υποστηρίζεται από 2GB μνήμης RAM.


Δείτε το βίντεο εδώ.


HTC One

H HTC ανακοίνωσε επίσημα τη νέα ναυαρχίδα της, το HTC One, για το οποίο έχουμε ακούσει πολλά και διάφορα τις τελευταίες εβδομάδες.
Το HTC One ξεχωρίζει για τη νέα τεχνολογία κάμερας Ultrapixels, με την οποία είναι προφανές ότι θέλει να ανταγωνιστεί την PureView της Nokia, χάριν στην οποία ο αισθητήρας απορροφά τρεις φορές περισσότερο φως από ένα συμβατικό 8MP, ενώ έχει συμπεριληφθεί και σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου